Sla links over
Hoofdinhoud

Wat is een Prayer Night?

Wat is een Prayer Night?

Gebed is ontzettend belangrijk en daarom organiseert MissieNederland samen met andere organisaties jaarlijks een Prayer Night, een gebedsavond voor jongeren. Vanuit MissieNederland zijn er verschillende materialen beschikbaar zodat de jongeren zelf in hun eigen woonplaats een Prayer Night op kunnen zetten. Dit materiaal bestaat uit een handboek, creatieve gebedsvormen, poster, flyers, een tienerprogramma en persberichten. Of je gebed nou heel waardevol vindt of dat het eigenlijk een drempel voor je is: een Prayer Night is voor iedereen! 

Een Prayer Night is een bijzondere avond. Door samen te bidden kom je verder, maak je verschil. God belooft niet voor niets dat Hij naar je zal luisteren! Bovendien is het altijd leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en is een Prayer Night ook heel gezellig. Tijdens zo’n avond bid je over allerlei onderwerpen die op dat moment in jouw leven of in je omgeving actueel zijn. Durf je niet hardop te bidden? Geen probleem, niets moet en bovendien is er ook ruimte voor stil gebed.

De avond staat in het teken van bidden en aanbidden. De Prayer Night wordt gehouden in verschillende plaatsen in Nederland, met jongeren met diverse kerkelijke achtergronden. Dat maakt iedere Prayer Night uniek. Ben je enthousiast geworden en wil je graag een Prayer Night organiseren in jouw woonplaats? Meld je dan aan!

Meld je aan!